tiistai 11. helmikuuta 2014

Shirogamonin nousu ja tuho (monta kertaa)

Pelasta, porvoon yleisliima!


Jotenka.. Minulla oli ihana Shirogamonini, mutta uutena vuotena rakas ystäväni päätti humalassa nojata siihen, ja siitähän miekka ei tykännyt vaan naksahti rikki D: Nyt olen korjaillut sitä, ensin koitin ihan vain liimalla mutta kun ei pysynyt sillä kasassa, niin oli pakko sahata miekan terää lyhyemmäksi ja asettaa kahvaan hiukan lyhyempänä kuin ennen. Ulkonäköön se ei ole onneksi vaikuttanut.

So... I had my lovely Shirogamon, but in new year my drunken friend decided to lean on to it, and the sword didn't like it and it broke up D: Now I have been fixin it, first I tried with the glue but it didn't stay whole, so I had to saw it a little tinier and put it back to hilt as a little smaller than before. Luckily it doesn't effect to the looks of the sword.



Ensin piirsin miekkaan tussilla ääriviivat joista lähden sahaamaan. Sitten, koska asun kaupungissa eikä oikein ole paikkaa jossa sahata eikä kyllä sen puoleen sitä pahuksen sahaakaan, päätin lähteä sahaamaan cateringiltä saamallani veitsellä, niitä kun on niin monta että otin sieltä yhden pienen jota en tod. näk. tule juurikaan koskaan tarvitsemaan. Ne veitset ovat muuten kamalan teräviä. Ei tarvitse montaa kertaa viiltää niin jo on kädet auki joka kohdasta, tuli koettua kun sahasin sillä ja se lipsahteli sinne tänne aina välillä niin olin sen viikon sormet ja kämmenet somasti paketissa ;__;

First I drew lines on the sword which I started to saw. Then, because I live in the city and I don't really have place where to saw or I actually don't have that damn saw either, so I decided to start sawing with my knife from my catering-time, cause I have so many of them so I just picked one I really don't believeI will need. Those knifes are btw very sharp. You don't need to cut many times to get your hands bleeding from every inch on them, I happened to get to know that when I was sawing with that knife and that slipped here and there. So that week all of my finger were in bandages ;__;




Sitten kun miekka oli sahattu, täytin kahvassa olevan kolon liimalla ja painoin miekan terän sinne, ja ei kun kuivumaan sängyn alle. Aamulla se oli jo kuin uusi :)

Then when the sword were sawed, I fulfilled the hole in the hilt with glue and put the sword there, and then left it to dry under my bed. In the morning it was like a new one :)


Till the next time~ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti