maanantai 4. maaliskuuta 2013

Briefcossin huppu

En ole jaksanut ottaa kuvia, sillä tein puvun niin nopeaa tahtia etten oikeastaan vain ehtinyt ottaa kameraa esiin missään vaiheessa. Lähes koko puku on siis jo valmis muutamaa yksityiskohtaa varten! : D
Sain vihdoin viimein aikaiseksi ommella Brief cossiini hupun, jonka ompelemisesta olen luistanut jo muutaman päivän. Se on hiukan pieni, mutta siitä ei ole haittaa koska en aio pitää sitä päässä ja se näyttää ihan ok:lta joka tapauksessa.
 I haven't had enough strength to take pictures, becouse I made the suit so fast that I actually didn't find time to take any pictures while making it. So almost all of the suit is already done, talking without some details! : D
I finaly got myself to sew the hood for Brief cosplay, I've been dodging for a couple of days. It's a little small, but it doesn't matter becouse I'm not going to keep it on my head adn it looks ok anyway.



Aloitin hupun leikkaamalla neljä pizzasiivun muotoista palaa. Sitten ompelin palat yhteen niin, että sisälle jäi tyhjä tila. Jätin alareunan avonaiseksi toistaiseksi.
I started with cutting four pizza slice-formed pieces. Then I sew pieces together the way that inside was an empty space. I didn't sew the lower side yet.



Tuolla lailla^
Like this ^


Huppu on silloin oikean mallinen kun se on sivulta katsottuna suunnilleen tuon muotoinen, joten luulisin että se on ihan oikein tehty :''3 Lopuksi ompelin sen alareunastaan kiinni, ja sovitin hupun kaula-aukkoon.
The hood is right looking if it looks like that when you look it from the side, so I think that it's done correctly :''3 At the end I sew lower side closed, and adapted it with neckline.

Joo. Rumin näkemäni huppu, mutta jostain sekin pitää aloittaa...
Yep, ugliest hood I've seen, but I quess I had to start somewhere..


Till the next time~ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti